Träningsinkontinens och nattliga toalettbesök: Hur Emsella behandling förändrade spelet för mig

Hej kära läsare,

 

Låt oss prata om något som kanske känns lite känsligt, men som så många av oss har stött på: träningsinkontinens och behovet av att springa på toa mitt i natten. Efter att ha kämpat med dessa två problem, känner jag att det är dags att dela min upplevelse och hoppas att den kan hjälpa någon annan där ute.

 

Jag har alltid älskat att röra på mig, men när jag började märka träningsinkontinens varje gång jag hoppade, sprang eller lyfte, blev min träning snabbt en källa till ångest. Men nätterna var ännu värre. Jag vaknade upp flera gånger med en överväldigande känsla av att behöva gå på toaletten. Och ibland, på väg dit, händer en liten olycka. Det var hjärtskärande.

 

Då hittade jag Emsella behandling.

 

Vad exakt gör Emsella behandling?

Genom att använda högintensiva fokuserade elektromagnetiska (HIFEM) fält, stärker Emsella behandling de muskler som styr vår urinblåsa. Den känns som en intensiv träningspass för din bäckenbotten, men allt du behöver göra är att sitta bekvämt på Emsella stolen. Ingen svett, ingen ansträngning.

 

Min resa med Emsella behandling

Efter 8 behandlingar kunde jag se och känna förändringen. Inte bara minskade min träningsinkontinens avsevärt, men de nattliga toalettbesöken blev också mindre frekventa. Och när jag faktiskt behövde gå upp på natten, kunde jag göra det utan olyckor längs vägen.

 

För alla er där ute som kämpar med dessa problem, vill jag att ni ska veta att ni inte är ensamma. Och det finns lösningar som Emsella behandling som kan hjälpa. Det har återgett mig min självständighet, min självförtroende och mest av allt, min nattsömn.

 

Träningsinkontinens och nattliga toalettbesök behöver inte definiera oss. Jag är tacksam för Emsella behandling och den frihet den har gett mig. Om du är i en liknande situation, överväg att ge den en chans. Den kan vara precis den förändring du har letat efter.

 

Här är till starka bäckenbottenmuskler, träningspass utan avbrott och en god natts sömn. Hälsningar och kärlek till er alla!

 

Lider du av inkontinens och skulle vilja pröva emsella behandling kostnadsfritt för att kunna avgöra om det är rätt behandlingsmetod för dig så rekommenderar vi att ansöka om 2 gratis emsella behandlingar hos Lean Laser i Stockholm. Det gör du enklast genom att klicka här

 

Vill du läsa mer om denna unika behandlingsmetod kan du ladda ner en ebok om den här